„ Életet adni az éveknek és nem csak éveket az életnek - a rehabilitáció legfontosabb mottója, tükrözi annak értékét, az élet minősége ugyanolyan fontos mint maga az élet. A rehabilitáció tulajdonképpen a függetlenség visszanyerését jelenti ."
Conf.Dr. Ioan Onac

( Ileana Monica Borda, László Irsay, Rodica Ungur, Viorela Ciortea , Recuperarea pacienților cu patologie reumatologică , Editura Argonaut, Cluj Napoca, 2015)

Felmérés,

konzultáció

Egy átfogó, tiszta képet kapunk a páciens mozgástani állapotáról és
információkat a lehetséges kezelésekről. Bővebben ....

Kezelési

típusok

  • Egyéni gyógytorna
  • Masszázs
  • Fizikoterápia
  • Kinesio Tape

Árak és személyre
szabott
csomagok

Minden páciensünkkel külön dolgozunk, saját kezelési tervvel.
100% figyelem minden személynek. Bővebben ....
ktiratmedicahome
Eljött az a lehetőség, hogy a Ktirat Medica Home profi fizioterapeutája házhoz vigye a gyógyulást most Önnek!
2021 Szepemberétől egy smart rendelőt biztositunk otthonában: Gyógytorna, fizioterápia, kinesiológiai tapasz felhelyezés, masszázs szolgátatásokkal.
 
BŐVEBBEN...
Ktirat Medica Home

3 LÉPÉS EGY CÉLZOTT, KIVÁLÓ MINŐSÉGŰ KEZELÉSÉRT

1
Kérjük igényelje az előzetes időpotfoglalást konzultációra ( telefonon vagy e-mail-en ).
2
Konzultáció a gyógytornásszal: Itt a mozgásrendszer állapotfelmérésére kerül sor. Ennek az eredménynek és a szakorvos által ( ortopéd-traumatológus, reumatológus, rehabilitációs és fizikális medicina) felállított diagnózisnak az alapján egy célzott személyreszabott kezelési tervet készítünk pácienseinknek. Minden pácienstől elvárjuk, hogy amennyiben lehetséges már az első találkozásra hozzák magukkal leleteiket. A pácienseinket ( estenként ha szükséges ) irányítjuk mi a megfelelő szakorvoshoz ( diagnózisért, ha kell gyógyszeres kezelésért, illetve a terápiára vonatkozó javallatért).
3
Utolsó lépés: A gyógykezelésekre lefoglaljuk az időpontokat, majd szorgalmasan el is végezzük azokat.
kinetoterapie

KINETOTERÁPIA

Kinetoterápia = Gyógytorna =” mozgás általi terápia”. Az ortopédiai és a reumatológiai problémák alapeleme a gyógytorna, úgy gyermekek, mint felnőttek részére egyaránt. A legfontosabb hatásai: a fájdalom csillapítása, az ízületi mobilitás és stabilitás, az izomerő növelése, helyreállítása. Fontos szerepe van az állóképesség, koordináció, egyensúly fejlesztésében, javításásban és helyreállításában is. Sikerrel alkalmazzuk a testtartás javítására, a növekedési deformitások megelőzésére és korrigálására.

MASSZÁZS

Masszázs “érintés általi kezelés”. A kedvező hatásai által, a masszázs és a fizikoterápia tökéletes kiegészítő kezelései a gyógytornának. Együttes használatuk, lehetővé teszi a célzott kezelés eredményességének gyorsabb elérését.

masaj
fizioterapie

FIZIKOTERÁPIA

Elektroterápia: galvanizálás, ionizálás, tens, trabert, exponenciális, interferenciális kezelések, stb.
Ultrahang terápia. Lézerterápia. Mágnesesterápia. Sollux (fényterápia). Gépi nyirokmasszázs.
A fizioterápia fő hatásai: pozitiv neuro-izomstimuláció, izomlazító, fájdalomcsillapító, biotróf, gyulladáscsökkentő, ödémacsökkentő, regeneráló.