Gerincproblémák megelőzésének lehetőségei. Hogyan előzzük meg a derékfájást?

Az egyik legfőbb megelőzési mód az lenne, ha már gyerekkorban odafigyelnénk arra, hogy megtanítsuk gyermekeinknek a gerinckímélő életmódot. Ha már a kezdetektől ebben nevelkedne, hozzászokna és felnőttkorban is alkalmazná, rutinná válna.

Egészséges palánta, egészséges család!

A gyors felmérést tartalmazó rész nemsokára nyomtatott formában kiadásra kerül. Kérjük az érdeklődőket, hogy ez ügyben kérjenek további információt telefonon, ill. e-mailban.

Hogyan alszik jól egy csecsemő?

Íme a helyes pozíciók az alváshoz melyeket gyógytornászok ajánlanak.

Az alvás a táplálkozással együtt, meghatározó szerepet tölt be egy csecsemő növekedésében és fejlődésében. Ezért, amire szülsége van egy nyugodt, kiegyensúlyozott babának, az egy minőségi alvás. A gyógytornász szakemberek egyhangúan úgy tratják, hogy a legmegfelelőbb pozíció alváshoz, a háton fekvés. 

Felmérés - gyógytorna konzultáció

Egy átfogó, tiszta képet kapunk a páciens mozgástani állapotáról és információkat a lehetséges megfelelő kezelésekről. E felmérés segitségével, amit a szakorvos által adott klinikai diagnózis illetve a páciens és/vagy hozzátartozó által közölt informáciok alapján végzünk el, meghatározzuk a célt és a szükséges kezeléseket majd felállitunk egy személyre szabott kezelési programot.